Kártalanítás menete
HIRDETMÉNY
Növekedési Hitelprogram
Tájékoztató!
PayPass - az érintés nélküli fizetés!
Tölts le egy képkeretet...
A Bagolya program folytatódik
24 órás ügyfélszolgálat
Gyorsulnak a forint átutalások!
Vélemények

 

Pajin Bálint
2011-08-19
Tegnap nyitottam folyószámlát Önöknél a XXII. kerületben. Az ügyintézők messze a legkedvesebbek voltak mint bármely más bank ügyintézője. Ügyfélközpontú hozzáállásukat, segítőkészségüket ezúton köszönöm.

 

Alba Tksz. központ
2011-02-28
Kedves Kertész István! ATM parkunkat folyamatosan bővítjük, legközelebb Mezőfalván. Dunaújváros is szerepel a terveinkben, addig javasoljuk használja a városban már működő integrációs ATM-et, melynek pontos helyéről a Takarékbank honlapján tájékozódhat.

 

Kertész István
2011-02-17
Kérdésem: lesz-e és mikor Dunaújvárosban ATM?

 

Török Pál
2010-12-07
Az elektronikus bankszámla kivonat nem jelenit meg devizahitel hátrálékot a tárgyhó utolsó munkanapján,kérem orvosolni a próblémát.

 

Neubauer Gábor
2010-11-24
nagyon jó a webes felület, tetszik a netbank oldal is. egyetlen hiányosságot tapasztaltam eddig, mégpedig a következőt: a számlatörténet menüpont alatt jó lenne egy export gomb, amivel xls formátumban le lehetne menteni a történéseket.

 

Alba Tksz. központ
2010-11-08
Kedves Gabriella! Köszönjük észrevételét, a gépelési hibát javítottuk. Üdvözlettel: Alba Tksz.

 

Egressy Gabriella
2010-10-25
Tetszik az új web-es felület. Extra dícséretet kérnék továbbítani a BP., XXII. Nagytétényi úti fiók valamennyi munkatársának a példaértékű, imponálóan profi, mindig udvarias és gyors ügyintézésért. Cég számla vezető: Souvenir Plusz Bt. Üdv: Egressy Gabriella

 

Egressy Gabriella
2010-10-25
Egy percen belül dícsértem meg a web-es felületüket, de kénytelen vagyok a panasz rovatba is beírni: a helyesírási hiba nagyon bosszant! Bal első ablak: egy mindenkiért sorban a mindenkiért szót jó lenne betűrendben leírni... Kérem javítani, amint lehet. Üdv: Egressy Gabriella

 

Szalavics Eszter
2010-07-26
T. Üzemeltető! Nem tudok belépni! Mi történhetett? Ha a belépés gombra kattintok, meg sem mozdul.( Más működik....) Kérem, szíveskedjenek mielőbb válaszolni. Köszönettel: Szalavics Eszter

 

Gál István
2010-05-25
Hihetetlen hogy napokat kell várni mire megtudom nézni a változásokat a számlámon. Ha pénteken történik valami legjobb esetben is csak hétfőn látom, de igaz ez hétközben is! Nemlehet naponta (akár többször is) frissíteni az adatokat??? Nemhiszem, hogy ez 2010-ben akkora dolog lenne! Így a netbank semmire nem jó!!!

 

 
[1]2 3 4 5 
>  >>
1 / 21 oldal